Handleiding

Registreren
Als je voor de eerste keer een reservering wil maken, dien je je eenmalig te registreren. Vul hier je naam, adresgegevens en e-mailadres in. Naar het opgegeven e-mailadres zal een link worden verzonden om je wachtwoord in te stellen.

Inloggen en wachtwoord opvragen
Om een reservering te maken dien je ingelogd te zijn. Je kunt inloggen door in het menu op de knop "Inloggen" te klikken. Indien je jouw wachtwoord bent vergeten klik dan ook in het menu op de knop "Inloggen" en klik vervolgens op "Wachtwoord vergeten" om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Een reservering maken
Om een zaal te reserveren zoek je eerst in het "Weekoverzicht" één of meerdeere beschikbare tijden (groene blokken). Door middel van drag and drop kan je de gewenste tijdvakken en zalen selecteren. Dit doe je door met je linker muisknop ingedrukt gehouden, over de velden te slepen en los te laten. Ook is het mogelijk om direct via de knop "Reserveren" een gewenst datum en tijdstip te reserveren.

Hoe komt het dat ik niet kan inloggen?
Indien je bij het inloggen een foutmelding krijgt kan dit twee oorzaken hebben:
1. Je hebt nog geen account. Als je voor het eerst op deze site een zaal wil huren, heb je een account nodig. Om een account te maken klik op registreren.
2. Je wachtwoord werkt niet. Misschien ben je je wachtwoord vergeten. Klik hier om je wachtwoord opnieuw aan te vragen.

Beschikbaarheid
Via beschikbaarheid bovenaan de pagina kan je de beschikbaarheid van alle zalen per dag en per week zien. 

Prijzen vergaderzalen
Ivm drukte zijn onze vergaderzalen op maandag, woensdag en vrijdag 10% goedkoper dan op dinsdag en donderdag.